Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΤΟΙΜΗ Η ΒΡΕΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΑΜΕΡΟ

Αυτά που πριν καιρό είχε αποκαλύψει ο Λιακόπουλος για την ένωση ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικού σε ένα κράτος και κλασσικά κάποιοι τα θεωρούσανε γραφικά, αποδεικνύονται πλέον
περίτρανα, αφού ετοιμάστηκε εδώ και ενάμισυ χρόνο και το ΑΜΕΡΟ το νόμισμα δηλαδή της Βορειοαμερικανικής Ένωσης.
Για να πεισθούν οι Αμερικανοί οτι η ένωση με τον Καναδά και κυρίως με το φτωχό Μεξικό είναι καλό πράγμα, πτώχευσαν μερικές απο τις πάμπλουτες τράπεζες των ΗΠΑ ωστε όλοι να αναζητούν οικονομικά ερίσματα και νέους πελάτες. Έτσι παίρνουν απάντηση και όσοι από τους αναγνώστες μας αναρωτιόντουσαν πώς είναι δυνατόν να πτωχεύσει μία πολυεθνική τράπεζα νομίζεις και είναι περίπτερο.

Η Βορειοαμερικανική Ένωση με το ΑΜΕΡΟ και η Ευρωπαική Ενωση με το ΕΥΡΩ.

Τα δύο τρίτα του σχεδίου της τριμερούς επιτροπής ολοκληρώθηκαν, η δουλειά κόλησε στην Ασία λόγω Πούτιν. Είδες ο κοντός;

ΤΑ .....ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλοί στημένοι πληρωμένοι κονδυλοφόροι που μέσα απο τα διάφορα σχόλιά τους, με πολύ προσεκτικό τρόπο και χωρίς να προκαλούν θόρυβο, όπως ακριβώς επιβάλλει η τεχνική της γκρίζας προπαγάνδας προωθούν την αποστασιοποίηση των αναγνωστών απο την πολιτική σκέψη. Το επιθυμητό από το σύστημα που διοικεί όλες τις "πολιτισμένες" ή αλλιώς όπως τις λένε "δημοκρατικές" χώρες είναι, οι πολίτες-δούλοι να μην σκέφτονται και να δέχονται όσον αφορά την διοίκηση του τόπου τους μόνο ότι λένε τα "κανάλια" προώθησης της γνώσης.
Έτσι μέσα στα σχόλιά σας που κατά εκατοντάδες έρχονται κάθε μέρα, διακρίνουμε το "ΠΑΜΠΟΝΗΡΟ" σχόλιο, "μην ασχολείστε εσείς με τους πολιτικούς ,άλλα πράγματα θέλουμε να ακούσουμε από εσάς". Το σχόλιο αυτό έχει προωθηθεί έντεχνα και πολλοί καλοπροαίρετοι φίλοι μας, μας το στέλνουν επιθυμώντας να προωθήσουν το ανθρώπινα ορθό.
Σας διαβεβαιούμε ότι απο εμάς θα τα ακούτε και θα τα διαβάζετε όλα. Και τα "άλλα" ,αλλά και για τους πολιτικούς. Εμείς βλέπετε δεν έχουμε κομματική τσίμπλα και οι στημένοι κονδυλοφόροι, που κι αυτοί ζουν ανάμεσά μας και είναι τα λαμόγια της διπλανής πόρτας,
πρέπει να κάνουν τη δουλίτσα για την οποία πληρώνονται ώστε να αποτρέπουν τους πολίτες από το να διαβάσουν ή να ακούσουν κάτι διαφορετικό και στην κυριολεξία πιο ανθρώπινο απο αυτά που η ΝΕΑ ΤΑΞΗ προωθεί σαν αληθινό.
Εμείς όλοι οι απλοί άνθρωποι, έχουμε ένα κοινό χαρακτηριστικό. Δεν συμμετέχουμε στη διοίκηση και δεν συμμετέχουμε στο μοίρασμα της πίττας, ούτε στο φάγωμα της πίτας. Εμείς ετοιμάζουμε όμως την πίτα. Με τη δική μας δουλειά και το δικό μας μόχθο.
Εμείς πληρώνουμε σε κάθε τι που αγοράζουμε, ακόμη και με λεφτά μαύρα και αφορολόγητα,
ΦΠΑ. Έτσι αν κάποιος ξοδέψει για παράδειγμα 119 ΕΥΡΩ τα οποία έβγαλε απο μία δουλειά, την οποία έκανε κρυφά υποτίθεται απο την εφορία, πληρώνει αυτόματα τα 19 ΕΥΡΩ σαν ΦΠΑ. Τα 19 αυτά ΕΥΡΩ αυτός που θα τα εισπράξει θα τα αποδώσει στι κράτος ούτως ή αλλως, ακόμη και αν κλέβει την εφορία, εδώ είναι η μαγκιά του ΦΠΑ που επέβαλε η ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Έτσι, ακόμη και αν μερικοί έχουν την ψευδαίσθηση οτι κλέβουν την εφορία, κάνουν λάθος και έτσι μέσα από τον ΦΠΑ πληρώνουν για να αυξηθεί η πίττα που μοιράζονται οι λίγοι.
Τρέχουν λοιπόν κάποιοι και σφάζονται για τα κόμματα και είναι ακομμάτιστοι μέχρι τα όποια σχόλια να αγγίξουν το δικό τους κόμμα, τη δική τους συμπάθεια, το δικό τους συμφέρον ή τη δική τους ψεύτικη ελπίδα.
Βλέπετε, ακούμε πολλούς που πιστεύουν οτι είναι όλοι οι βουλευτές προσκυνημένοι εκτός απο αυτούς της Παπαρήγα, ή εκτός απο αυτούς του Καρατζαφέρη, ή εκτός απο αυτούς του Τσίπρα. Ο καθένας έχει ανάγκη να πιστέψει σε κάτι. Κάτι που θα του εξασφαλίσει μείωση των φόβων του. Που θα του εξασφαλίσει τα νώτα του, όπως κάνει ο κάθε μαχητής που πρέπει να συγκεντρωθεί στη μάχη στην οποία συμμετέχει. Έτσι κάνουμε και εμείς. Μόνο που η μάχη
που δίνουμε είναι ψεύτικη και η εχθρική καθημερινότητα κι αυτή ψεύτκη και οι νταβατζήδες προστάτες μας ακόμα πιο ψεύτικοι.

Πέρασαν απο το 1974 , που έπεσε η χούντα και ήρθε η "δημοκρατία" 34 ολοκληρα χρόνια και
κάθε εφτά ,οχτώ χρόνια ακούμε τα ίδια φούμαρα για τους κακούς που πρέπει επιτέλους να φύγουν για να έρθουν οι καλοί που μας υπόσχονται οτι στην ακρη και στο πολύ βάθος του τούνελ στο οποίο τα αφεντικά τους μας έχουν βάλει υπάρχει φως. Μιά αμυδρή ελπίδα. Και μας βάζουν όλους και όλες να κοιτάμε μέσα στο σκοτάδι που έχουν επιβάλει γύρω μας, αυτό το λιγοστό φώς και να αγωνιζόμαστε να το πλησιάσουμε και να μη το φτάνουμε ποτέ, αλλά το μικρό αυτό φως μονίμως το συντηρούν ωστε μόνο αυτό να βλέπουμε.Και έβαλαν μέσα στο σκοτάδι εκείνους που συντηρούν την ελπίδα, δηλαδή τους πολιτικούς, για να μας λένε, στον καθένα με τον τρόπο που θέλει να το ακούσει, οτι πρέπει να κάνουμε υπομονή ,γιατί το φως, η ποθητή έξοδος απο το τούνελ είναι κοντά. Και το ίδιο γίνεται σε κάθε κράτος κι ένας ολοκληρος αλυσοδεμένος πλανήτης προχωρά ,πότε σκουντουφλώντας στο σκοτάδι και πότε συρρόμενος με το ζόρι προς την άκρη του τούνελ, προς το φώς.

Φίλοι μου για να δούμε φως δεν πρέπει να διασχίσουμε το τούνελ. Πρέπει να το ανατινάξουμε.


ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αφού όπως λέει ο Τσίπρας, όλα τα συστήματα απέτυχαν να μας δώσουν δίκαιη διακυβέρνηση και το μόνο σύστημα που απέμεινε είναι η αριστερή διακυβέρνηση, τίθενται μία σειρά από εύλογα ερωτήματα.
1)Πώς θα εφαρμόσουν την αριστερή διακυβέρνηση οι πάμπλουτοι αριστεροί πολιτικοί; Επειδή είναι έντιμοι και αδιάφθοροι; Tον πόνο του μεροκαματιάρη δεν μπορούν να τον αισθανθούν αφού τον γνωρίζουν μόνο θεωρητικά, όπως και ο Αλογοσκούφης.
2)Πώς θα εξασφαλίσουν εργασιακή ειρήνη απέναντι στα συνδικάτα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ;
3)Πώς θα κερδίσουν τις εκλογές;
4)Άν κανείς δεν σχηνατίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ποιοί θα συμμαχίσουν αφού κανείς δεν συνεργάζεται με κανέναν και αν συνεργαστούν πώς θα αποφύγουμε το να ρίχνουν ο ένας το μπαλάκι των ευθυνών στον άλλον;

ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ


Άνευ προηγουμένου η ρωσική στρατιωτική παρουσία στο Βόρειο και Νότιο Πόλο, στην Κασπία, τον Εύξεινο Πόντο, τη Βόρεια Θάλασσα, τον Ατλαντικό, την Καραιβική, την Κούβα ,την Βενεζουέλα, την Κεντρική Ασία και βέβαια τον Ειρηνικό και την Ευρώπη.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα των ΗΠΑ μας δείχνουν προς μία μόνο κατεύθυνση. Σκεφθείτε τι θα ακολουθήσει.

EΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ Ο ΜΠΛΑΙΡ ΚΑΙ Ο ΣΟΛΑΝΑ

Στα Η.Ε. συναντήθηκαν οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Ε.Ε., ο Σολάνα και ο Μπλαιρ για να συζητήσουν το πως επιτέλους θα έρθει η ειρήνη στη Μέση Ανατολή.
Καταλαβαίνουμε την παρουσία εκπροσώπου του ΟΗΕ, των ΗΠΑ ,της Ρωσίας και της Ε.Ε.
Ποιούς εκπροσωπούσε ο Σολάνα και ποιούς ο Μπλαιρ;
Όταν κάποιοι μετά αρχίζουν να μιλάνε για τη Λευκή και Μαύρη αδελφότητα, είναι γραφικοί.

ΠΥΡΑ ΑΝΤΑΛΑΞΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ


Νέο θερμό επισόδειο μεταξύ Πακιστανών και Αμερικανών στα σύνορα Αφγανιστάν Πακιστάν στην περιοχή Κοστ. Είναι το δεύτερο επισόδειο μετά τα πυρά που δέχτηκαν αμερικανικά ελικόπτερα που παραβίασαν τον πακιστανικό εναέριο χώρο κατα την καταδίωξη Ταλιμπάν.

liako.gr

Σε μερικές ώρες ,το παλιό liako.gr μετά απο 8 χρόνια πιστής υπηρεσίας θα πάψει να υπάρχει. Αυτό που θα σας εξυπηρετεί θα είναι μια προσωρινή μικρή σελίδα μέχρι να ενεργοποιηθεί το νέο liako.gr , που θα παρουσιασθεί σταδιακά αφού οι φιλοδοξίες μας είναι μεγάλες. Θέλουμε να σας αρέσει, θέλουμε να σας ενθουσιάσει, θέλουμε να σας εξυπηρετήσει, θέλουμε να φανούμε χρήσιμοι τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στη δουλειά σας, όσο και στον ελεύθερο χρόνο σας, τον οποίο ευχόμαστε να έχετε και να τον απολαμβάνετε με υγεία μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Να είστε καλά.