Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

LIAKO.GR

Zητούμε συγγνώμη που αφαιρέσαμε τους "ορατούς" counter που σας ενθουσίαζαν αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά από τα πολλά hits και είχαν αρχίσει να γυρίζουν προς τα πίσω. Το τεχνικό μας ΤEAΜ βρήκε αξιόπιστους counter που θα αναρτήσει μάλλον αύριο και θα συνεχίσουν αποδίδοντας τις μετρήσεις των servers.
Eυχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ

Σε συνέντευξή του σε ιαπωνική εφημερίδα την Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2008, ο πρόεδρος της Τσεχίας κ. Κλάους δήλωσε ότι η Γεωργία επιτέθηκε πρώτη στη Ν. Οσσετία και ότι είναι λάθος να βλέπουμε τη Ρωσία σαν έναν κακό που θα χωρίσει ξανά τον κόσμο στα δύο. Η Ρωσία δεν είναι η πρώην Σοβιετική Ένωση, πρόσθεσε.
Όσον αφορά την αναγνώριση της Αμπχαζίας και της Ν. Οσσετίας, δήλωσε ότι τίποτε δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε το Κόσοβο.
Ο κ. Κλάους βρίσκεται στο Τόκιο, όπου συμμετέχει σε ένα επιστημονικό συνέδριο.

Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΠΧΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν. ΟΣΣΕΤΙΑ ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών κ. Λαβρόφ ανακοίνωσε την Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2008, ότι η Ρωσία θα καθιερώσει επίσημες διπλωματικές σχέσεις με την Αμπχαζία και την Ν. Οσσετία στις 9 Σεπτεμβρίου. Ο κ. Λαβρόφ θα συναντηθεί με τους ομολόγους του από τις δύο χώρες και θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες. Επίσης θα συζητήσουν για την υπογραφή συμφωνιών για συνεργασία και αμοιβαία βοήθεια σε όλους τους τομείς.

ΣΧΕΔΙΟ ΝΑΜΠΟΥΚΟ

Το σχέδιο έχει βγει από τις αμερικανικές «δεξαμενές σκέψης».
Πρόκειται για προσπάθεια υπερκέρασης της Ρωσίας. Η ΕΕ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους ρωσικούς αγωγούς για την τροφοδοσία της σε πετρέλαιο. Η προσπάθεια άρχισε να υλοποιείται με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ. Τότε οι Δημοκρατίες έμειναν έρμαια των πολυεθνικών και έτσι εξηγούνται οι συνεχείς τριβές και πόλεμοι στην Κασπία και τον Καύκασο. Έχουν σαν σκοπό να κρατάνε την Ρωσία απασχολημένη ώστε να μην αντιδρά πολύ στην προσπάθεια υπερκέρασης.
Η Ελλάδα μένει εκτός του βασικού άξονα, ενώ υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές μέσω Ελλάδας προς την πρώην Γιουγκοσλαβία και την Ιταλία.
Να δούμε όμως τι σχεδιάζουν και οι Ρώσοι.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Αφού ο Σαακασβίλι την πάτησε με τις κινήσεις που έκανε βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η διακοπή των διπλωματικών σχέσεων έφερε δυσκολίες στην επιβίωση της Γεωργίας αφού, κακά τα ψέματα, όλες οι πρώην Σοβιετικές δημοκρατίες εξαρτώνται από την Ρωσία. Έτσι οι Γεωργιανοί προσπαθούν να μπαλώσουν λίγο την κατάσταση ενεργοποιώντας και πάλι την διαδικασία εισόδου-εξόδου (η γνωστή βίζα) με την Ρωσία.
Όμως ο εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να σταματήσει την έκδοση αδειών εισόδου στους Γεωργιανούς πολίτες. Η υπαναχώρηση αυτή της Γεωργίας, από την «σκληρή» στάση της, δείχνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά για αυτήν. Παρά τα δολάρια που στέλνουν οι Αμερικανοί.

LIAKO.GR

Την Τετάρτη το βράδυ στις 22:30 ζωντανή δημοσιογραφική εκπομπή αποκλειστικά και μόνο στο LIAKO TV!
Οργανωθείτε λοιπόν από τώρα!!!

Περιμένουμε να σας ακούσουμε ζωντανά στον αέρα.
ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Δύο βίντεο μαγνητοσκοπημένα με κινητό τηλέφωνο είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν δεκάδες παιδιά νεκρά μετά την αμερικανική αεροπορική επιδρομή στις 22 Αυγούστου σε επαρχία του Αφγανιστάν. Τα βίντεο αυτά στηρίζουν τις καταγγελίες της κυβέρνησης του Αφγανιστάν ότι σε εκείνη την επιδρομή σκοτώθηκαν τουλάχιστον 60 παιδιά και 15 γυναίκες.
Ο αμερικανικός στρατός τότε είχε δηλώσει ότι χτύπησαν θέσεις των Ταλιμπάν και όχι άμαχους. Μάλιστα σε έρευνα που διεξήγαγε μετά τις καταγγελίες από την πλευρά των Αφγανών και τη διεθνή κατακραυγή, ο αμερικανικός στρατός δήλωσε ότι μόνο επτά πολίτες σκοτώθηκαν και περίπου 35 Ταλιμπάν. Βέβαια μετά την προβολή των δύο αυτών βίντεο, οι Η.Π.Α. ανακοίνωσαν ότι θα διεξάγουν νέα έρευνα, γιατί ίσως κάτι να τους ξέφυγε την πρώτη φορά.

LIAKO.GR

ΝΕΟ LIVE !!!!!!!
Δείτε σήμερα Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2008, ζωντανή εκπομπή στο LIAKO TV το βράδυ στις 21:00.

Ειδοποιήστε γνωστούς και φίλους!!
Να είστε όλοι εκεί.

ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ: ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας κ. Μεντβέντεβ είπε στον Γάλλο πρόεδρο κ. Σαρκοζί ότι οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις θα αποχωρήσουν πλήρως από τη Γεωργία, όταν φτάσουν οι παρατηρητές της ΕΕ και πιο συγκεκριμένα δέκα μέρες μετά την άφιξη των παρατηρητών. Διακόσιοι παρατηρητές της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να αναπτυχθούν στην περιοχή.
Επίσης συμφωνήθηκε εντός επτά ημερών να αποχωρήσουν οι ρωσικές δυνάμεις που βρίσκονται σε σημεία ελέγχου ανάμεσα στο λιμάνι Πότι και την πόλη Σενάκι.
Ακόμη ο κ. Μεντβέντεβ τόνισε ότι η απόφαση της Ρωσίας να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της Αμπχαζίας και της Ν. Οσσετίας είναι αμετάκλητη. Η διαδικασία της αναγνώρισης άρχισε και επιταχύνεται, είπε, και σε ποιο στάδιο οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ενταχθούν σ’ αυτή τη διαδικασία, εξαρτάται από αυτές.
Ο κ. Σαρκοζί επίσης έδωσε στον κ. Μεντβέντεβ μια επιστολή από τον κ. Σαακασβίλι, όπου δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει βία εναντίον της Αμπχαζίας και της Ν. Οσσετίας.

Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΑΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ

Την Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2008, πρέσβης της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ δήλωσε ότι η Ρωσία μπορεί να διακόψει τελείως τις σχέσεις της με το ΝΑΤΟ, αν γίνει δεκτή η Γεωργία στο πρόγραμμα Membership Action Plan του ΝΑΤΟ ως μελλοντικό μέλος.
Να θυμίσουμε ότι στη σύνοδο του ΝΑΤΟ που έγινε τον Απρίλιο, δεν έγινε δεκτή η Γεωργία, ούτε η Ουκρανία, σ’ αυτό το πρόγραμμα, το οποίο αποτελεί το πρώτο βήμα για να ενταχθεί κάποια χώρα στο ΝΑΤΟ.

Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ

Εκπρόσωπος του ρωσικού ναυτικού επιβεβαίωσε ότι η Ρωσία θα στείλει τον Νοέμβριο το πυρηνικό πυραυλοφόρο καταδρομικό Pyotr Velikiy συνοδευόμενο και από άλλα πλοία στον Ατλαντικό Ωκεανό, όπου θα συμμετέχουν σε κοινή άσκηση με την Βενεζουέλα.

LIAKO.GR

LIVE!!!!!
Δείτε σήμερα Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2008, στις 16:30 ζωντανή εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου στο LIAKO TV. Σας περιμένουμε όλους!

Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΠΧΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν. ΟΣΣΕΤΙΑ

Την Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2008, ο πρόεδρος της Λευκορωσίας κ. Λουκασένκο δήλωσε ότι η χώρα του σύντομα θα αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της Αμπχαζίας και της Ν. Οσσετίας. Σύντομα θα γίνουν εκλογές στη Λευκορωσία, πρόσθεσε ο κ. Λουκασένκο, οπότε μόλις εκλεγεί το νέο κοινοβούλιο θα συζητήσει την ανεξαρτησία των δύο περιοχών. Οι εκλογές θα γίνουν στις 28 Σεπτεμβρίου.
Η Λευκορωσία πάντα υπήρξε αξιόπιστος φίλος της Ρωσίας, συμπλήρωσε ο κ. Λουκασένκο.

Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΓΙΑ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ

Μετά την απαγόρευση εισαγωγής πουλερικών από τις Η.Π.Α. που επέβαλλε η Ρωσία την 1 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της υπηρεσίας υγειονομικού ελέγχου της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι οι Η.Π.Α. πρέπει αλλάξουν τις μεθόδους απολύμανσης των πουλερικών, συγκεκριμένα να μην χρησιμοποιούν χλώριο, για να επιτραπούν ξανά οι εισαγωγές στη Ρωσία. Μάλιστα χαρακτήρισε απαρχαιωμένη αυτή τη μέθοδο και είπε ότι δεν πρόκειται για μποϊκοτάζ των αμερικανικών προϊόντων, αφού αν αλλάξουν τις μεθόδους τους, μπορούν να εξάγουν πάλι στην Ρωσία.

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης θα αρχίσει διαδικασία εξέτασης της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τη Ρωσία στη Γεωργία. Η Γεωργία έστειλε αίτηση στη Χάγη στις 12 Αυγούστου, την ημέρα που η Ρωσία ανακοίνωσε το τέλος των στρατιωτικών επιχειρήσεων. Η Γεωργία κατηγορεί την Ρωσία για εισβολή, υποστήριξη αυτονομιστών και εθνοκάθαρση και ζητά από τα Δικαστήριο της Χάγης να πάρει άμεσα μέτρα.
Το Δικαστήριο θα αποφασίσει αν η υπόθεση είναι στη δικαιοδοσία του και αν απαιτείται να ληφθούν άμεσα μέτρα.
Στο μεταξύ η Ρωσία ερευνά και συγκεντρώνει στοιχεία για την γενοκτονία που έγινε στη Ν. Οσσετία από το γεωργιανό στρατό. Όταν συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, η Ρωσία θα μηνύσει τη Γεωργία.


Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ

Η Ρωσία ανακοίνωσε την Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2008, την αναβολή της εκτόξευσης του ευρωπαϊκού δορυφόρου GOCE (Gravity field and steady-state Ocean Circulation Explorer). Η εκτόξευση ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Σεπτεμβρίου και θα γινόταν με τον ρωσικό πύραυλο Rockot από το Πλεσέτσκ. Η αναβολή της εκτόξευσης αποφασίστηκε μετά από επιθεώρηση του πυραύλου, όπου "ανακάλυψαν" δυσλειτουργίες σε κάποιες συσκευές που έφερε, σύμφωνα με ρωσική ανακοίνωση. Η νέα ημερομηνία εκτόξευσης θα ανακοινωθεί σύντομα.
ΣΧΟΛΙΟ: Σιγά μην τους ανέβαζε τον δορυφόρο ο Πούτιν!
Θυμίζουμε ότι σε περίοδο παρόμοιας έντασης στις διεθνείς σχέσεις πέρυσι, ρωσικός πύραυλος φορέας που ανέβαζε σε τροχιά ισραηλινό δορυφόρο ανατινάχθηκε "μυστηριωδώς" κατά την απογείωσή του.
Αν δεν θέλει ο Πούτιν, δορυφόροι δεν ανεβαίνουν!!


Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

Την Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2008, ο πρόεδρος της Γαλλίας κ. Σαρκοζί θα συναντηθεί στη Μόσχα με τον Ρώσο πρόεδρο κ. Μεντβέντεβ για να συζητήσουν τις εξελίξεις στον Καύκασο. Ο κ. Σαρκοζί θα συνοδεύεται επίσης από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Μπαρόζο και τον κ. Σολάνα.
Μετά την επίσκεψή τους στη Μόσχα, θα επισκεφθούν και την πρωτεύουσα της Γεωργίας Τιφλίδα, όπου θα συναντηθούν με τον κ. Σαακασβίλι.

LIAKO.GR

Με αφορμή πρόσφατο post διευκρινίζουμε ότι δεν σας ζητήσαμε να μπαίνετε στα FORUM των υβριστών για να τους ανοίξετε τα μάτια ,ούτε για να τους πείσετε για τις ιδέες σας, ούτε για να τους θυμίσετε ότι είναι οι GOIM της Νέας Τάξης.
Απλά θα γράφετε την άποψή σας με τρόπο απλό και με λίγα λόγια και το δυνατόν περισσότερες φορές ώστε ο όποιος καλοπροαίρετος μπαίνει μέσα να μην διαβάζει μόνο τις βλακείες τους αλλά και την αυτονόητη άποψη ότι μπορούμε και εμείς να έχουμε άποψη. Μην ξεχνάτε, λίγα λόγια χωρίς ύβρεις, για να μη σας μπανάρουν και πολλές φορές στο δυνατόν περισσότερα FORUM.
Όσον αφορά το ότι δίνουμε τα βιβλία των εκδόσεών μας σε πολύ χαμηλές ,αυτό δείχνει το ότι ο κεντρικός σκοπός δεν είναι το κέρδος.
Αν κάποιος GOIM βρεί τρόπο να τα δίνουμε δωρεάν αλλά και να πληρώνόμαστε για να ζούμε τις οικογένειές μας όλοι εμείς που δουλεύουμε στις εκδόσεις του Λιακόπουλου ή στην παραγωγή των τηλεοπτικών προγραμμάτων ή στο liako.gr και ταυτόχρονα να πληρώνεται το χαρτί στους χαρτέμπορους και οι τυπογράφοι και τα υπέρογκα έξοδα στα τηλεοπτικά κανάλια τότε να μας το πει κι εμάς ,διότι δεν σας κρύβουμε ότι όλοι πιέζουν τον Λιακόπουλο να ανεβάσει έστω και λίγο τις τιμές,
γιατί εδώ που τα λέμε ένας Θεός ξέρει πως τα καταφέρνει να δίνει τα βιβλία τόσο φτηνά και τα DVD δωρεάν.
Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε για σκεπτόμενους ανθρώπους και αυτών των ανθρώπων την βοήθεια έχουμε ανάγκη για να μην παραδοθεί το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
απόλυτα στα χέρια των καθυστερημένων ή εκείνων που τα παίρνουν για να ξεσηκώνουν τους καθυστερημένους εναντίον εκείνων που μπορούν να δουν τι παίζεται γύρω τους. Αν μάλιστα κάποιος που μπορεί να «δει» είναι και επώνυμος
όπως ο Λιακόπουλος ,τότε γίνεται στόχος.
Ο Λιακόπουλος δεν έχει χρήματα για να πληρώσει στρατιές λαμογιών και διαδικτυακών λασπολόγων και εκβιαστών όπως αυτοί που τον συκοφαντούν. Έχει όμως εσάς και εμάς.
Θα τον στηρίξουμε με πάθος επειδή είναι ο μόνος που τα λέει και δεν απορροφήθηκε από το σύστημα .
Ευχαριστούμε πολύ και με χαρά θα διαβάσουμε τα σχόλιά σας πάνω στο θέμα.

LIAKO.GR

Αγαπητοί φίλοι μέχρι να ανοίξει η νέα ιστοσελιδα, δεν έχουμε τη δυνατότητα να απαντούμε στα ερωτήματά σας, παρά το οτι θα το θέλαμε και πολύ μάλιστα.
Για τον ίδιο λόγο δεν μπορείτε να κάνετε διάλογο με τον Λιακόπουλο Δημοσθένη
γραπτώς, παρά μόνο ζωντανά τηλεφωνικά την ώρα της εκπομπής.
Μέχρι τότε συζητείστε μεταξύ σας και μην απευθύνετε ρητορικά ερωτήματα στον Λιακόπουλο στα οποία εκ των πραγμάτων αδυνατεί να απαντήσει αφού δεν έχουν ενεργοποιηθεί τα FORUM.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΟΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΡΩΣΙΑΣ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας της Βενεζουέλας από τις 10 έως τις 14 Νοεμβρίου τέσσερα ρωσικά πολεμικά πλοία και περίπου 1000 στρατιώτες θα βρίσκονται στην Βενεζουέλα για να πάρουν μέρος σε κοινή στρατιωτική άσκηση, που θα γίνει στην θάλασσα της Καραϊβικής. Το γεγονός αυτό αναμένεται να προσθέσει ένταση στο ήδη τεταμένο κλίμα ανάμεσα στη Ρωσία και τις Η.Π.Α.
Επίσης, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας κ. Τσάβες πρόσφατα δήλωσε ότι τα ρωσικά αεροπλάνα και τα ρωσικά πλοία ανά πάσα στιγμή είναι ευπρόσδεκτα να επισκεφθούν τη Βενεζουέλα.

ΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ

Πολλοί είναι πλέον αυτοί που ισχυρίζονται ότι τι λιώσιμο των πάγων στο Βόρειο Πόλο έχει δημιουργήσει την ανάγκη να δημιουργηθεί νέο νομοθετικό πλαίσιο από τα Ηνωμένα Έθνη, που να ρυθμίζει εκ νέου το καθεστώς της περιοχής. Το νέο νομοθετικό πλαίσιο πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα όσον αφορά το ψάρεμα, την εκμετάλλευση και διακίνηση του πετρελαίου, το καθάρισμα των πετρελαιοκηλίδων, την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων, αλλά και άλλα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή.
Με αφορμή αυτές τις ανησυχίες δεκάδες ειδικοί στα νομοθετικά θέματα τέτοιου είδους συγκεντρώνονται στην Ισλανδία από τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου, όπου θα συζητήσουν την ανάγκη ενός νέου νομοθετικού πλαισίου για την Αρκτική.