Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

LIAKO.GR

Αγαπητοί φίλοι του LIAKO NEWS, ο Λιακόπουλος Δημοσθένης δεν είναι υπεύθυνος για την ανάρτηση ή μη των σχολίων σας ,αφού όπως είναι αυτονόητο δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Η γενική του οδηγία προς εμάς που ασχολούμαστε με τα σχόλιά σας, είναι να μην αναρτώνται ύβρεις και ρατσιστικά συνθήματα. Αν κάποια φορά κάτι μας ξεφύγει ζητάμε συγγνώμη και από αυτόν και από εσάς.
Πολλές φορές, πολύ σημαντικές και έξυπνες τοποθετήσεις δεν αναρτώνται διότι κάπου μέσα τους ο συγγραφέας βγάζει τα απωθημένα του λίγο πιο έντονα από ότι θα έπρεπε. Όταν λειτουργήσει κανονικά η νέα μεγάλη ιστοσελίδα μας περί τα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία για FORUM και CHAT και σχολιασμό των ειδήσεων.
Αυτό που προσφέρουμε αυτή τη στιγμή είναι κάτι λίγο, που βασίζεται στην όρεξή μας για επικοινωνία. Μην ξεχνάτε ότι όλοι μιλάτε ανώνυμα και εκείνοι που δηλώνουν ένα όνομα δεν σημαίνει ότι είναι και το αληθινό τους. Επίσης θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι εμείς που κάνουμε τον διαχειρισμό των σχολίων δεν γράφουμε δικά μας σχόλια. Παρακαλούμε να μένετε στο σχολιασμό σας και να μην χαραμίζετε τα σχόλιά σας ως απορριπτέα επειδή ξαφνικά σας ήρθε να βρίσετε κάποιον. Καμία άποψη δεν «μπανάρεται». Μόνο οι ύβρεις και η ρατσιστική διάθεση.
Και κάτι άλλο .Σε λίγο οι ζωντανές εκπομπές στο διαδίκτυο με δική σας τηλεφωνική συμμετοχή θα αυξηθούν δραστικά.
Κατά πάσα πιθανότητα σε μερικές μέρες
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ LIAKO.GR με κάθε τρόπο. Κλικάρετε τα LIAKOTV βιντεάκια στο youtube .Διαδώστε τη σελίδα μας παντού, μπείτε στα FORUM που κατηγορούν τον Λιακόπουλο οι ανεγκέφαλοι της Νέας Τάξης και παλέψτε ενάντια στη μαυρίλα και την παγκόσμια σκλαβιά που προωθούν χωρίς οι ίδιοι οι υβριστές να καταλαβαίνουν πολλές φορές τι κάνουν, εκτός από αυτούς βέβαια που τα παίρνουν .
Από τα τέλη Σεπτεμβρίου δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας αυτά που θα σας προσφέρουμε στη νέα μας ιστοσελίδα. Εκεί θα υπάρχουν άπειρες ευκαιρίες για συνεργασίες καθώς όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να συνεργαστούν μαζί μας.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ: ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας κ. Μεντβέντεβ δήλωσε την Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2008, ότι η Ρωσία εξακολουθεί να τρέφει αδελφικά αισθήματα απέναντι στο λαό της Γεωργίας. Τίποτε δεν μπορεί να διαλύσει αυτά τα αισθήματα, τόνισε ο κ. Μεντβέντεβ. Και συμπλήρωσε ότι η ιστορία θα κρίνει τα εγκλήματα που διέπραξε η παρούσα ηγεσία της Γεωργίας, αλλά η στάση της Ρωσίας απέναντι στο λαό της Γεωργίας θα μείνει ζεστή και αδελφική.



ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Β. ΚΟΡΕΑΣ

Νέο πρόβλημα στις μαραθώνιες συνομιλίες αφοπλισμού της Βορείου Κορέας. Οι νοτιοκορεάτες κατηγορούν τους βορειοκορεάτες ότι ξανάρχισαν να χτίζουν το εργοστάσιο πυρηνικών στο Yongbyon.
Οι Αμερικανοί όμως πιστεύουν, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, ότι πρόκειται για μια κίνηση πίεσης στις διαπραγματεύσεις και όχι για πραγματικότητα. Υποτίθεται ότι οι Βόρεια Κορέα «μετέφερε» μερικά μηχανήματα από τις εκεί αποθήκες. Φαίνεται τα πήγαν βόλτα για να ξεσκάσουν.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Τι σημασία έχει που το οικονομικό σύστημα των Αμερικανών κλονίζεται; Τι σημασία έχει που το χρηματιστήριο ακινήτων τους αποδείχθηκε ότι ήταν «φούσκα»; Τι σημασία έχει που τρεις τεράστιες οικονομικές επιχειρήσεις ακινήτων κατέρρευσαν; Τι σημασία έχει που υπάρχουν πάνω από 20 εκατομμύρια ανασφάλιστοι;
Αυτοί εκεί! Προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την Ρωσία βάζοντας «φυτίλια» Έτσι αφού μετά την «έξυπνη παρέμβασή» τους σκοτώθηκε τόσος κόσμος, πρόκειται να στείλουν ένα δισεκατομμύριο δολάρια για βοήθεια. Και να δείτε που το χρήμα θα πάει σε εξοπλισμούς, ώστε η Γεωργία να χρεωθεί μέχρι τον λαιμό και να μην μπορεί να ξεφύγει από τα αμερικανικά νύχια. Μέχρι βέβαια να κινηθεί ο Πούτιν.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

Επιστήμονες στην Σιβηρία ανέπτυξαν ένα νέο είδος φακού επαφής. Περιέχει ουσίες που μπορούν να εξουδετερώσουν χημικές ουσίες που προκαλούν εγκαύματα στα μάτια. Οι φακοί θα είναι πολύ χρήσιμοι στο διάστημα, όπου οι αστροναύτες δεν μπορούν αν πλύνουν τα μάτια τους σε περίπτωση επαφής με χημικά, καθώς και σε κουτιά Πρώτων Βοηθειών.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Η καταιγίδα Φαίη δεν προκάλεσε μόνο καταστροφές. Άρχισε να προκαλεί και πονοκέφαλο στους ζωολόγους. Μαζί με τα νερά της πλημμύρας μεταφέρθηκε, στην περιοχή που χτύπησε η Φαίη, μία ολόκληρη φωλιά με «μυρμήγκια της φωτιάς».
Πρόκειται για μυρμήγκια που έχουν δηλητηριώδες κεντρί και που το τσίμπημά τους προκαλεί δυνατό πόνο.
Ήδη ένας άνθρωπος πέθανε από αναφυλακτικό σοκ στο τοπικό νοσοκομείο.

ΝΕΑ ΟΠΛΑ

Ρώσοι τεχνικοί παρέδωσαν για δοκιμές νέους τύπους κινητήρων για πυραύλους. Άραγε «πρόκειται» για τους κινητήρες που βρίσκονται ήδη σε λειτουργία ή μήπως για κινητήρες που «σχεδιάζουν τώρα» και που υποτίθεται ότι θα δοκιμαστούν μετά από μερικά χρόνια;

ΡΩΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Οι Ρώσοι στρατιωτικοί θα δοκιμάσουν το νέο πολυβόλο της Μπάλκαν, το οποίο παρουσιάστηκε σε έκθεση στην Μόσχα. Θα αντικαταστήσει το Πλάμια που είχε βεληνεκές 1700 μέτρα.
Το Μπάλκαν είναι μεγαλύτερο, με διαμέτρημα 40-mm και βεληνεκές τα δυόμισι χιλιόμετρα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ

Η αστυνομία της Χάγης είδε έναν νεαρό με αναπηρικό καροτσάκι που πήγαινε «τρελά» στον δρόμο. Ανακάλυψαν ότι ο νεαρός είχε πιει μπύρες σε πάρτι γενεθλίων. Τον πήγαν στο δικαστήριο όπου ο δικαστής του επέβαλλε 100 ευρώ πρόστιμο γιατί ήταν η πρώτη παρανομία του.
Όμως η γερμανική γραφειοκρατία έκανε το θαύμα της. Του επιβλήθηκε «απαγόρευση οδήγησης» για έναν μήνα παρόλο που είναι παράλυτος και φυσικά χρειάζεται το καροτσάκι του για να εξυπηρετηθεί!
Ο νεαρός έκανε έφεση σε αυτήν την απόφαση αλλά απορρίφθηκε.

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΟΠΛΑ

Ρώσοι επιστήμονες δημιούργησαν μία γεννήτρια με ισχύ που συγκρίνεται με εκείνη ενός πυρηνικού σταθμού! Οι «κοινοί θνητοί» δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν πως γίνεται να παράγεται τέτοια ισχύς από μία φορητή συσκευή.
Είναι δέκα φορές ισχυρότερη από αντίστοιχες δυτικές και μπορεί να χρησιμεύσει στον στρατό, στην έρευνα του διαστήματος και σε πολλούς άλλους επιστημονικούς τομείς. Φυσικά θα χρησιμοποιηθεί και στην βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρομαγνητικών όπλων.
Ίσως οι Ρώσοι να «ξεκόλλησαν» κάτι από τα γραπτά του Τέσλα που έχουν στην κατοχή τους.

ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ


Ενώ οι οικονομίες καταρρέουν, το ένα τρίτο των ανθρώπων πεθαίνουν της πείνας και το περιβάλλον καταστρέφεται, σχεδόν έχει τελειώσει στο Ντουμπάι ένα μεγαλεπήβολο έργο. Θα έχει πολυτελείς κατοικίες, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου, το μεγαλύτερο τραίνο του κόσμου, τα ψηλότερα κτίρια του κόσμου, τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του κόσμου και φυσικά θα είναι όλα πολυτελέστατα.
Το 20% σχεδόν των υψηλών γερανών που υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο είναι συγκεντρωμένο εκεί.
Μόνο το πάρκο της Ντίσνεϊλαντ, θα έχει έκταση πολλά τετραγωνικά χιλιόμετρα, θα στοιχίσει 20 δισεκατομμύρια δολάρια και θα μπορεί να εξυπηρετεί 200.000 επισκέπτες την ημέρα.
Η μεγαλομανία του χρήματος σε όλη της την μεγαλοπρέπεια.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ

Ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών κ. Λαβρόφ εξέφρασε την ικανοποίηση της Ρωσίας για την αναγνώριση της ανεξαρτησίας της Αμπχαζίας και της Ν. Οσσετίας από την Νικαράγουα.

ΠΟΥΤΙΝ: Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Σε συνέντευξη που έδωσε σε ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι ο πρωθυπουργός της Ρωσίας κ. Πούτιν το Σάββατο. 6 Σεπτεμβρίου, δήλωσε ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τη Ρωσία, γι’ αυτό και δεν πρέπει να παγώσει η συνεργασία μεταξύ της Ρωσίας και της Ευρώπης εξαιτίας των γεγονότων στον Καύκασο.

ΠΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ Σ. ΑΡΑΒΙΑ


Η Σαουδική Αραβία είναι ένα μέρος με τεράστιο πλούτο, όπου οι νέοι «ξεδίνουν» με «παιχνίδι» τα αυτοκίνητα. Και πολλές φορές αυτά που κάνουν είναι πάρα πολύ επικίνδυνα.

ΣΙΝΑΪΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

Το αρχαιότερο γνωστό αντίγραφο της Βίβλου, του τέταρτου αιώνα μ.Χ. πρόκειται να «βγει» στο Διαδίκτυο. Συνεργάζονται σε αυτήν την προσπάθεια η Βρετανική Βιβλιοθήκη, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ρωσίας, η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου της Λειψίας και το Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά, που συνδέονται μέσω του Διαδικτύου. Πρόκειται για τον Σιναϊτικό Κώδικα, όπως είναι γνωστός στους ειδικούς.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

Το Ιράν θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου, στρατιωτική άσκηση, που θα διαρκέσει τρεις μέρες, όπου θα δοκιμάσει καινούργια όπλα κατασκευασμένα από Ιρανούς επιστήμονες. Επίσης θα δοκιμάσει την ετοιμότητα των Ιρανικών στρατιωτικών δυνάμεων και θα γίνει δοκιμή των αντιαεροπορικών μέσων, για να αντιμετωπιστεί πιθανή εισβολή από αέρος.
Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα το Ιράν ενίσχυσε την αεράμυνά του με 29 ρωσικά πυραυλικά συστήματα Tor-M1.

ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Θετικά ήταν τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου κ. Γκιούλ στην Αρμενία με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων των δύο χωρών. Κατά τη συνάντηση που είχε με τον Αρμένιο πρόεδρο κ. Σαρκσιάν αποφασίστηκε η βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών, με τη δημιουργία μιας γραμμής τακτικής επικοινωνίας μεταξύ των υπουργών εξωτερικών των δύο χωρών και το άνοιγμα των συνόρων των δύο χωρών για να περάσει ανθρωπιστική βοήθεια. Το σύνορα μεταξύ των δύο χωρών ήταν κλειστά από το 1993.
Επίσης ο κ. Γκιούλ ευχαρίστησε τον κ. Σαρκσιάν για τη στήριξή του για τη δημιουργία της Ένωσης του Καυκάσου, τη δημιουργία της οποίας προωθεί η Τουρκία.